Kremet pasta med skinke, sukkererter, paprika og gressløk

Kremet pasta med skinke, sukkererter, paprika og gressløk

3.9 (73)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Purreløk
1 stk
Spisspaprika
1 stk
Skinke i strimler
300 g
Sukkererter
1 pakke
Matfløte
3 dl
(Melk, Laktose)
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Gressløk
1/2 pakke
Fusilli tricolore
400 g
(Gluten, Selleri)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til sausen med litt finrevet sitronskall (kun det gule) for ekstra frisk smak.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet når pastaen er ferdigkokt.
Snitt purreløken i to på langs og skyll den godt i kaldt vann. Rens spisspaprikaen for frø. Kutt purreløken i tynne skiver og paprikaen i grove biter. Finriv Grana Padano-osten på et rivjern.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken i ca. 2 minutter, til den har en gyllen stekeskorpe. Tilsett purreløken, sukkerertene og spisspaprikaen, og stek videre i 3–4 minutter. Tilsett matfløten og Grana Padano-osten, og gi blandingen et lite oppkok.
Vend den ferdigkokte pastaen inn med grønnsaks- og fløteblandingen, og smak til med litt salt og pepper ved behov. Finhakk gressløken og strø den over retten ved servering.
Vel bekomme!