Urtepanert flyndre med asparges, småpoteter, gulrøtter og curry- og mangodressing med eple og rødløk

Urtepanert flyndre med asparges, småpoteter, gulrøtter og curry- og mangodressing med eple og rødløk

3.94 (62)
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • pepper
  • salt
Urtepanert flyndrefilet
300 g
(Fisk, Hvete, Melk, Laktose)
Småpoteter
300 g
Lime
1/2 stk
Grønt eple
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Curry- og mangodressing
1 pakke
(Egg, Sennep)
Asparges
100 g
Gulrøtter
2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend potetene i litt olje, salt og pepper, og stek dem i ovnen på 220 grader i ca. 20 miutter.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Kok småpotetene i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomkokte. 
 Fordel fisken utover et stekebrett med bakepapir. Stek brettet i ovnen i 8–10 minutter, eller til fisken er gjennomvarm.
 Skrell rødløken og kutt den og eplet i biter. Bland curry- og mangodressingen sammen med rødløken og eplet i en serveringsskål, og smak til med salt og pepper.
Sett en kjele med lettsaltet vann på kok. Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver, og fjern det harde skallet på aspargesene. Kok gulrøttene i kjelen i ca. 5 minutter, og kok aspargesene i ca. 2 minutter.
Kutt limen i båter. Server limebåtene til retten. 
Vel bekomme!