Schnitzler med ovnsbakte poteter og gulrøtter, brokkoli og remulade

Schnitzler med ovnsbakte poteter og gulrøtter, brokkoli og remulade

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Veganschnitzler
1 pakke
(Gluten, Soya)
Poteter
400 g
Gulrøtter
400 g
Rødløk
1 stk
Brokkoli
1/2 stk
Remulade
75 g
(Egg)
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kutt potetene i båter og stek løken med brokkolien om du foretrekker det!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Skyll potetene og kutt dem i ca. 1 cm tykke skiver. Skrell gulrøttene og løken. Kutt gulrøttene i staver og løken i båter. Fordel potetskivene, løkbåtene og gulrotstavene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olivenolje, salt og pepper. Stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til potetene er gjennomstekte. 
Del opp brokkolien i mindre buketter, og stilken i skiver. Grovhakk kruspersillen fra urtepakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek schnitzlene ca. 4 minutter på hver side, til de er sprø og gjennomvarme. Legg schnitzlene på et fat med lokk, slik at de holder seg varme frem til servering.
 Ha litt ny olje i stekepannen og varm den opp til middels høy varme. Stek brokkolien i 4-5 minutter, og tilsett 1 ts smør mot slutten av steketiden. Krydre med litt salt.
Server schnitzlene med de ovnsbakte grønnsakene, brokkolien, kruspersillen og remuladen.
Vel bekomme!