Urtepanert flyndre med poteter, grønnkålchips og karriremulade med epleterninger
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Brokkoli
½ stk
Grønt eple
1 stk
Remulade
75 g
Karri
1 pakke
Grønnkål
100 g
Urtepanert flyndrefilet
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakkede kapers i remuladen!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kok potetene i 20–25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Kutt eplet i små terninger. Bland eplet sammen med remuladen og karrien i en serveringsskål.
Del brokkolien i mindre buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kok brokkolien sammen med potetene de siste 2–3 minuttene av potetenes koketid.
Riv bladene fra stilken på grønnkålen. Fordel grønnkålbladene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnkålbladene i ovnen i 3–5 minutter, til de er gylne og sprø.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek fisken i 2–3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
Vel bekomme!