Karrigryte med kylling og paprika, servert med glutenfritt brød
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Gul løk
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Skivet kyllingfilet
350 g
Karri
1 pakke
Hønsebuljong
1 pakke
Kokosmelk
165 ml
Grønt eple
1 stk
Glutenfrie brødskiver
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt olivenolje, salt og pepper på skivene før du steker dem i ovnen.
Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i terninger.
Varm opp en stor stekepanne eller en vid gryte med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til kyllingen har fått en fin stekeskorpe. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, karrikrydderet, hønsebuljongen og 1 1/2 dl vann. Kok opp, og la det hele småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper.
Kutt eplet i terninger. Vend epleterningene inn i karrigryten rett før servering, eller server dem ved siden av.
Varm de glutenfrie brødskivene i ovnen i 2-3 minutter.
Vel bekomme!