Karrigryte med kylling og paprika, servert med glutenfritt brød

Karrigryte med kylling og paprika, servert med glutenfritt brød

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    Gul løk
    1/2 stk
    Rød paprika
    1 stk
    Skivet kyllingfilet
    350 g
    Karri
    1 pakke
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Kokosmelk
    165 ml
    Grønt eple
    1 stk
    Glutenfrie brødskiver
    2 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt olivenolje, salt og pepper på skivene før du steker dem i ovnen.

    Skrell og finhakk løken. Kutt paprikaen i terninger.
    Varm opp en stor stekepanne eller en vid gryte med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til kyllingen har fått en fin stekeskorpe. Ha i løken og paprikaen, og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett kokosmelken, karrikrydderet, hønsebuljongen og 1 1/2 dl vann. Kok opp, og la det hele småkoke i 5-6 minutter. Smak til med salt og pepper.
    Kutt eplet i terninger. Vend epleterningene inn i karrigryten rett før servering, eller server dem ved siden av.
    Varm de glutenfrie brødskivene i ovnen i 2-3 minutter.
    Vel bekomme!