Svinestrimler med stekte grønnsaker, pasta og rød currysaus

Svinestrimler med stekte grønnsaker, pasta og rød currysaus

Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • pepper
    • salt
    • soyasaus
    Liste
    Liste
    Bilder
    Brokkoli
    1/2 stk
    Rødløk
    1 stk
    Gul paprika
    1/2 stk
    Glutenfri penne
    250 g
    Kokosmelk
    165 ml
    Rød currypaste
    1/2 ss
    Lime
    1 stk
    Svinestrimler
    300 g
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt finhakket hvitløk og ingefær i currysausen for ekstra smak!

    Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt paprikaen i staver. Skrell og kutt rødløken i båter.
    Tilbered pastaen som anvist på pakken.
    Kok opp kokosmelken og 1/2 dl vann i en kjele på middels høy varme. Smak deg frem med ca. 1/2 ss currypaste og 1 ss soyasaus. La sausen småkoke på lav varme i et par minutter. Smak til med limesaft rett før servering. Currysausen bør ikke koke etter at du har tilsatt limesaften, da kan den skille seg.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter, eller til det er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Ha kjøttet i currysausen, og la det trekke på lav varme til resten av retten er ferdig.
    Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i ca. 5 minutter.
    Vel bekomme!