Svinestrimler med stekte grønnsaker, pasta og rød currysaus
Ny oppskrift
Under 40 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- soyasaus
Brokkoli
1/2 stk
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1/2 stk
Glutenfri penne
250 g
Kokosmelk
165 ml
Rød currypaste
1/2 ss
Lime
1 stk
Svinestrimler
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk og ingefær i currysausen for ekstra smak!
Kutt brokkolien i buketter, og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt paprikaen i staver. Skrell og kutt rødløken i båter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kok opp kokosmelken og 1/2 dl vann i en kjele på middels høy varme. Smak deg frem med ca. 1/2 ss currypaste og 1 ss soyasaus. La sausen småkoke på lav varme i et par minutter. Smak til med limesaft rett før servering. Currysausen bør ikke koke etter at du har tilsatt limesaften, da kan den skille seg.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter, eller til det er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Ha kjøttet i currysausen, og la det trekke på lav varme til resten av retten er ferdig.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i ca. 5 minutter.
Vel bekomme!