Homestyleburgere med barbecuesaus, friske grønnsaker og ovnsbakte potetbåter

Homestyleburgere med barbecuesaus, friske grønnsaker og ovnsbakte potetbåter

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Gluten
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Peanøtter
    ·
  • Nøtter

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
Sous vide-potetbåter
400 g
Homestyleburgere
300 g
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Barbecuesaus
1 pakke
(Fisk, Sennep, Bygg)
Tobladssalat
50 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
(Gluten, Peanøtter, Nøtter, Sesamfrø, Egg, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Vend inn litt parmesan i potetene for ekstra smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
 Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek potetbåtene i ovnen i 15-18 minutter, eller til de er gjennomstekte. 
Skrell løken og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek hamburgerne i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Stek løken sammen med hamburgerne de siste 2 minuttene av steketiden. Krydre med salt og pepper. 
Kutt tomaten i skiver, og skyll salaten i kaldt vann. Legg tomatskivene og salaten på et serveringsfat. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i ca. 2 minutter. 
Fyll burgerbrødene med burgerne, salaten, løken, tomatskivene og barbecuesausen. Server potetbåtetene ved siden av. 
Vel bekomme!