Homestyleburgere med barbecuesaus, friske grønnsaker og ovnsbakte potetbåter
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Gluten·
- Bygg·
- Fisk·
- Peanøtter·
- Nøtter
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Sous vide-potetbåter
400 g
Homestyleburgere
300 g
Gul løk
1 stk
Tomat
1 stk
Barbecuesaus
1 pakke
Tobladssalat
50 g
Grove hamburgerbrød
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend inn litt parmesan i potetene for ekstra smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel potetbåtene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje og salt. Stek potetbåtene i ovnen i 15-18 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell løken og kutt den i skiver. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek hamburgerne i 4-5 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Stek løken sammen med hamburgerne de siste 2 minuttene av steketiden. Krydre med salt og pepper.
Kutt tomaten i skiver, og skyll salaten i kaldt vann. Legg tomatskivene og salaten på et serveringsfat.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i ca. 2 minutter.
Fyll burgerbrødene med burgerne, salaten, løken, tomatskivene og barbecuesausen. Server potetbåtetene ved siden av.
Vel bekomme!