Pizza med steinsoppesto, kylling, squash og cherrytomater
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete·
- Rug·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Squash
1 stk
Cherrytomater
250 g
Salatkjøtt av kylling
300 g
Steinsoppesto
1 glass
Pizzabunner
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pizzaene med litt revet parmesan og ruccola!
Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt squashen i terninger. Fordel squashterningene og cherrytomatene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Fordel steinsoppestoen utover pizzabunnene, og stek bunnene i ovnen i 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, eller til den er gjennomvarm.
Topp de ferdigstekte pizzabunnene med kyllingen, squashterningene og cherrytomatene.
Vel bekomme!