Pizza med steinsoppesto, kylling, squash og cherrytomater

Pizza med steinsoppesto, kylling, squash og cherrytomater

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Liste
Liste
Bilder
Squash
1 stk
Cherrytomater
250 g
Salatkjøtt av kylling
300 g
Steinsoppesto
1 glass
(Melk, Laktose)
Pizzabunner
1 pakke
(Hvete, Rug)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp pizzaene med litt revet parmesan og ruccola!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt squashen i terninger. Fordel squashterningene og cherrytomatene i en ildfast form, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i 10-12 minutter.
Fordel steinsoppestoen utover pizzabunnene, og stek bunnene i ovnen i 3-4 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kyllingen i ca. 2 minutter, eller til den er gjennomvarm. 
Topp de ferdigstekte pizzabunnene med kyllingen, squashterningene og cherrytomatene.
Vel bekomme!