Kyllingsuppe med linser, ingefær, paprika og nanbrød

Kyllingsuppe med linser, ingefær, paprika og nanbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Banansjalottløk
1 stk
Kinesisk hvitløk
1/2 stk
Ingefær
1/2 bit
Grønne linser
1 boks
Skivet kyllingfilet
250 g
Hønsebuljong
1 pakke
Liten kokosmelk
1 boks
Chiliflak
1 pakke
Nanbrød
2 stk
(Hvete)
Rød paprika
1 stk
Vårløk
1 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt smør og presset hvitløk på nanbrødene før du steker dem i ovnen.

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell banansjalottløken, hvitløken og ingefæren. Kutt banansjalottløken i terninger, og riv hvitløken og ingefæren på et rivjern. Sil laken av linsene og skyll dem godt i kaldt vann.
 Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen, løken, hvitløken og ingefæren i 3-4 minutter. Tilsett deretter linsene, hønsebuljongen, kokosmelken, 5 dl vann og ønsket mengde chiliflakes. Gi det hele et oppkok, og la suppen trekke i 8-9 minutter. Smak til suppen med salt og pepper.
Varm nanbrødene i ovnen i 2-3 minutter før servering.
Kutt paprikaen i terninger, og finhakk vårløken og ønsket mengde av korianderen. Vend paprikaen, vårløken og korianderen inn i suppen rett før servering.
Vel bekomme!