Svinekam med ovnsbakte grønnsaker og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
- smør
Søtpoteter
2 stk
Sellerirot
1 bit
Spisskål
1 bit
Svinekam i skiver
350 g
Bearnéssaus
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene og selleriroten i små terninger. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10-15 minutter.
Kutt spisskålen i to. Stek den i smør med snittflatene ned, til de blir gylne.
Krydre svinekammen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til høy varme, og stek kjøttet i ca. 1 minutt på hver side.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring.
Vel bekomme!