Svinekam med ovnsbakte grønnsaker og bearnéssaus

Svinekam med ovnsbakte grønnsaker og bearnéssaus

Ny oppskrift
Under 20 min
5 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Søtpoteter
2 stk
Sellerirot
1 bit
(Selleri)
Spisskål
1 bit
Svinekam i skiver
350 g
Bearnéssaus
1 pakke
(Fisk, Egg, Bygg, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

La kjøttet hvile i 3-4 minutter før servering.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene og selleriroten i små terninger. Fordel grønnsakene utover et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 10-15 minutter.
Kutt spisskålen i to. Stek den i smør med snittflatene ned, til de blir gylne. 
Krydre svinekammen med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til høy varme, og stek kjøttet i ca. 1 minutt på hver side.
Varm opp bearnéssausen i en liten kjele på lav varme under omrøring. 
Vel bekomme!