Pulled pork-burger med barbecuesaus og ovnsbakte gulrotstaver

Pulled pork-burger med barbecuesaus og ovnsbakte gulrotstaver

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Sennep
    ·
  • Bygg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Rug
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Gulrøtter
400 g
Mexican BBQ
1 pakke
(Sulfitt)
Schweinebraten
300 g
Barbecuesaus
75 g
(Fisk, Sennep, Bygg)
Råkostmiks
150 g
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1/4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
(Soya, Bygg, Hvete, Rug)
Tomater
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til coleslawen med et par spiseskjeer majones for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader. 
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Ha gulrotstavene i en ildfast form og vend inn det meksikanske grillkrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
 Ta kjøttet ut av pakken og skjær hvert kjøttstykke i fire. Ta vare på kraften fra pakken. Ha kjøttet og kraften i en kjele og varm det opp på middels høy varme. La det småkoke i ca. 5 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Riv kjøttet deretter i mindre biter med to gafler, og la kraften koke helt inn. Vend inn barbecuesausen før servering.
 Ha råkostmiksen i en serveringsskål og vend inn lettrømmen. Smak til med saft fra sitronen, 1 ts sukker og litt salt og pepper. 
Skrell rødløken og kutt den i to og deretter i tynne skiver. Kutt tomatene i skiver. 
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter rett før servering. 
Fyll hamburgerbrødene med pulled pork, coleslaw, tomatskiver og rødløk, og server gulrotstavene ved siden av.
Tilbered pulled pork på grillen i en aluminiumsform. Hamburgerbrødene kan også varmes på grillen. 
Vel bekomme!