Pulled pork-burger med barbecuesaus og ovnsbakte gulrotstaver
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Sennep·
- Bygg·
- Fisk·
- Hvete·
- Rug·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Gulrøtter
400 g
Mexican BBQ
1 pakke
Schweinebraten
300 g
Barbecuesaus
75 g
Råkostmiks
150 g
Lettrømme
150 g
Sitron
1/4 stk
Hamburgerbrød
2 stk
Tomater
1 stk
Rødløk
1/2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til coleslawen med et par spiseskjeer majones for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell gulrøttene og kutt dem i staver. Ha gulrotstavene i en ildfast form og vend inn det meksikanske grillkrydderet og litt olje, salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Ta kjøttet ut av pakken og skjær hvert kjøttstykke i fire. Ta vare på kraften fra pakken. Ha kjøttet og kraften i en kjele og varm det opp på middels høy varme. La det småkoke i ca. 5 minutter, eller til kjøttet er gjennomvarmt. Riv kjøttet deretter i mindre biter med to gafler, og la kraften koke helt inn. Vend inn barbecuesausen før servering.
Ha råkostmiksen i en serveringsskål og vend inn lettrømmen. Smak til med saft fra sitronen, 1 ts sukker og litt salt og pepper.
Skrell rødløken og kutt den i to og deretter i tynne skiver. Kutt tomatene i skiver.
Varm hamburgerbrødene i ovnen i 3–4 minutter rett før servering.
Fyll hamburgerbrødene med pulled pork, coleslaw, tomatskiver og rødløk, og server gulrotstavene ved siden av.
Tilbered pulled pork på grillen i en aluminiumsform. Hamburgerbrødene kan også varmes på grillen.
Vel bekomme!