Salsicciaspyd med ovnsbakte grønnsaker, bulgur, tzatziki og sitron
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Rødløk
1 stk
Gul paprika
1 stk
Squash
1 stk
Sitron
1 stk
Tzatziki
1 pakke
Salsicciadeig
600 g
Grillspyd
1 pakke
Bulgur
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Dersom du griller, la spydene ligge i vann i 15 minutter før du begynner å forme salsicciadeigen så spydene ikke tar fyr på grillen.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt rødløken i grove båter, og kutt paprikaen og squashen i grove biter. Fordel grønnsakene på et stort stekebrett med bakepapir. Vend inn litt olje, salt og pepper.
Fukt hendene i kaldt vann, og form salsicciadeigen til pølser rundt ønsket mengde grillspyd. Ha grillspydene på stekebrettet sammen med grønnsakene, og stek brettet i ovnen i 12-15 minutter.
Tilbered bulguren som anvist på pakken. Smak til med olivenolje og salt før servering.
Kutt sitronen i båter. Server sitronbåtene og tzatzikien til retten.
Grill spydene med salsicciadeig i 3-4 minutter på hver side, eller til kjøttet er gjennomstekt. Ha grønnsakene i en aluminiumsform eller pakk dem inn i aluminiumsfolie, og grill dem i 10-15 minutter. Grønnsakene kan også tres på spyd og grilles i 3-4 minutter på hver side om ønskelig.
Vel bekomme!