Ovnsbakte kyllinglår med wokede grønnsaker, risnudler og woksaus

Ovnsbakte kyllinglår med wokede grønnsaker, risnudler og woksaus

Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Grillede kyllinglår
430 g
Brokkoli
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Risnudler
180 g
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
(Fisk, Bløtdyr)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wok alltid på høy varme, og ikke wok for lenge. Da får du et crispy og fargerikt resultat!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kyllinglårene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomvarme. 
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
 Kutt brokkolien i buketter og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt paprikaen i strimler. Varm opp en wokpanne eller en stekepanne med litt olje til høy varme. Wok grønnsakene i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper. 
Vend woksausen inn med grønnsakene eller nudlene, eller server den ved siden av.
Grilltips! Kutt opp grønnsaken, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Grill grønnsakene og kyllingen på grillen i 15-20 minutter. 
Vel bekomme!