Ovnsbakte kyllinglår med wokede grønnsaker, risnudler og woksaus
Ny oppskrift
Under 40 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Bløtdyr·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Grillede kyllinglår
430 g
Brokkoli
1/2 stk
Rød paprika
1 stk
Risnudler
180 g
Woksaus med østers og vårløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Wok alltid på høy varme, og ikke wok for lenge. Da får du et crispy og fargerikt resultat!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kyllinglårene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Kutt brokkolien i buketter og skrell og kutt stilken i skiver. Kutt paprikaen i strimler. Varm opp en wokpanne eller en stekepanne med litt olje til høy varme. Wok grønnsakene i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper.
Vend woksausen inn med grønnsakene eller nudlene, eller server den ved siden av.
Grilltips! Kutt opp grønnsaken, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Grill grønnsakene og kyllingen på grillen i 15-20 minutter.
Vel bekomme!