Ovnsbakt kyllinglår med wokede grønnsaker, eggenudler og woksaus

Ovnsbakt kyllinglår med wokede grønnsaker, eggenudler og woksaus

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Bløtdyr
    ·
  • Egg
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Grillede kyllinglår
850 g
Brokkoli
1 stk
minimais
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Eggnudler
200 g
(Egg, Hvete)
Woksaus med sitrongress
2 pakke
(Fisk, Soya, Bløtdyr, Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Wok alltid på høy varme, og ikke wok for lenge. Da får du et crispy og fargerikt resultat!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel kyllinglårene i en ildfast form, og stek dem i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomvarme. 
Kutt brokkolien i buketter og skrell og kutt stilken i skriver. Kutt minimaisene i to og kutt paprikaen i strimler.
Tilbered nudlene som anvist på pakken.
Varm opp en wokpanne eller en stekepanne med litt olje til høy varme. Wok grønnsakene fra punkt 3 i 2-3 minutter. Krydre med salt og pepper. 
Vend woksausen inn med grønnsakene eller nudlene, eller server den ved siden av.
Grilltips! Kutt opp grønnsaken, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Grill grønnsakene og kyllingen på grillen i 15-20 minutter. 
Vel bekomme!