Stekte fiskeboller med råkostsalat, poteter, kremet fiskesaus og sitronbåter
Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- sukker
Poteter
700 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Gulrøtter
400 g
Epler
2 stk
Sitron
1 stk
Familiens stekte fiskeboller
800 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Riv litt av sitronskallet (kun det gule) på et rivjern og bland det inn i råkostsalaten.
Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene. Riv gulrøttene og eplene på et rivjern, og blant det sammen i en serveringsskål. Smak til med saft fra sitronen og 1 ts sukker.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. Hold den varm frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskebollene i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt ønsket mengde av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!