Stekte fiskeboller med råkostsalat, poteter, kremet fiskesaus og sitronbåter

Stekte fiskeboller med råkostsalat, poteter, kremet fiskesaus og sitronbåter

Ny oppskrift
Under 35 min
6 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • sukker
Poteter
700 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Gulrøtter
400 g
Epler
2 stk
Sitron
1 stk
Familiens stekte fiskeboller
800 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Riv litt av sitronskallet (kun det gule) på et rivjern og bland det inn i råkostsalaten.

Kok potetene i ca. 20 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Skrell gulrøttene. Riv gulrøttene og eplene på et rivjern, og blant det sammen i en serveringsskål. Smak til med saft fra sitronen og 1 ts sukker. 
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. Hold den varm frem til servering. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskebollene i ca. 5 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kutt ønsket mengde av sitronen i båter, og server sitronbåtene til retten. 
Vel bekomme!