Pannestekt sei og grønnsaker med eplesaus og jasminris

Pannestekt sei og grønnsaker med eplesaus og jasminris

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • smør
Eplejuice
2,5 dl
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Gul løk
1 stk
Sitron
1 stk
Seifilet
375 g
(Fisk)
Asparges
100 g
Reddiker
1 pakke
Rødløk
1 stk
Grønt eple
1 stk
Jasminris
150 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pakk grønnsakene og fisken inn i aluminumsfolie og ha aluminiumspakkene på grillen!

Knekk bunnene av aspargesene, og skrell den nederste delen av hver asparges. Kutt aspargesene i biter. Kutt toppene av reddikene, og kutt hver reddik i fire biter. Skrell rødløken og den gule løken. Kutt rødløken i båter og finhakk den gule løken. Kutt eplet i terninger. 
Varm opp en kjele med litt olje til høy varme. Stek den gule løken i 2-3 minutter, eller til den er blank. Tilsett eplejuicen, kok opp, og la eplejuicen redusere til det gjenstår 1/3 av væsken. Ha i crème fraîchen, smak til med salt og pepper, og la sausen stå på lav varme frem til servering. Smak til med saften fra sitronen før servering.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek fisken i 2-3 minutter på hver side, og krydre den med salt og pepper. Ha 1 ss smør i pannen det siste minuttet av steketiden, og bruk en spiseskje til å øse det smeltede smøret over fisken mens den steker.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek aspargesene, rødløken og reddikene i 2-3 minutter, og krydre med salt og pepper. Vend eplet inn med grønnsakene, og stek videre i ca. 1 minutt.
Vel bekomme!