Chili con carne med svarte bønner, nachochips og rømme

Chili con carne med svarte bønner, nachochips og rømme

Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Svinekjøttdeig
500 g
Grytebase med chili
1 pakke
Rød paprika
1 stk
Purreløk
1 stk
Svarte bønner
1 pakke
Moste tomater
350 ml
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Lime
1 stk
Nachochips
1 pakke
Tobladssalat
100 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Lag nachos! Ha gryten i en form, topp den med chips og ost og stek den i ovnen på 225 grader i 5 minutter.

Rens paprikaen og kutt den i terninger. Kutt enden av purreløken. Snitt purreløken i to på langs, skyll den godt i kaldt vann og finsnitt den. Sil vannet av bønnene, og skyll bønnene i kaldt vann. 
Varm opp en stor stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttdeigen i 4–5 minutter. Tilsett grytebasen og de moste tomatene, og kok opp. Ha i bønnene, paprikaen og purreløken, og la grønnsakene trekke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper.
Ha lettrømmen og nachochipsene i separate skåler for servering.
Kutt limen i båter. Server limebåtene og tobladssalaten til retten.
Vel bekomme!