Pizza: Meat Lover

Pizza: Meat Lover

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • hvetemel
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
2 stk
(Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
2 pakke
(Melk, Laktose)
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Seterrømme
½ pakke
(Melk, Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha litt finhakket hvitløk og persille i dressingen for mer smak!

Sett stekeovnen på 250 grader.
Rens og kutt paprikaen i skiver.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigene. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på to stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Topp pizzaene med skinken, pepperonien og paprikaskivene, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Ha den halve pakken med seterømme i en serveringsskål, og smak til med tzatzikikrydderet.
Vel bekomme!