Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
2 stk
Pizzasaus
1 pakke
Revet mozzarella
2 pakke
Pepperoni
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Seterrømme
½ pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk og persille i dressingen for mer smak!
Sett stekeovnen på 250 grader.
Rens og kutt paprikaen i skiver.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigene. Ha litt hvetemel oppå og under bunnene når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnene over på to stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnene, og strø over osten. Topp pizzaene med skinken, pepperonien og paprikaskivene, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Ha den halve pakken med seterømme i en serveringsskål, og smak til med tzatzikikrydderet.
Vel bekomme!