Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Pizzadeig
1 stk
Rødløk
1 stk
Ruccola
50 g
Seterrømme
½ pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Chorizo
1 pakke
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt finhakket hvitløk og chili i seterømmen før du fordeler den utover pizzabunnen.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Skrell og kutt ønsket mengde av rødløken i skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir.
Fordel seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Legg chorizoen og rødløkskivene utover pizzaen, og stek den i ovnen i 8.12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen.
Vel bekomme!