SLETT MEG

SLETT MEG

Ny oppskrift
Under 40 min
12 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
  • soyasaus
Blomkål
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Liten kokosmelk
1 boks
Stor kokosmelk
1 boks
Liten kokosmelk
1 bokser
Stor kokosmelk
2 bokser
Fusilli tricolore
400 g
(Gluten, Selleri)
Liten kokosmelk
1 boks
Rød currypaste
1 ss
Lime
1 stk
Svinestrimler
600 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sausen og kjøttet hver for seg om barna er skeptiske til sausen.

Kutt blomkålen i buketter. Kutt paprikaen i staver, og skrell og kutt rødløken i båter.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Kok opp kokosmelken og 1 dl vann i en kjele på middels høy varme. Smak deg frem med ca. 1 ss currypaste og 2 ss soyasaus. La sausen småkoke på lav varme i et par minutter. Smak til med limesaft rett før servering. Currysausen bør ikke koke etter at du har tilsatt limesaften, da kan den skille seg.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kjøttet i 1-2 minutter, eller til det er gjennomstekt. Krydre med litt salt og pepper. Stek kjøttet i to omganger for best resultat. Ha kjøttet i currysausen, og la det trekke på lav varme til resten av retten er ferdig.
Ha litt ny olje i stekepannen, og varm den opp til høy varme. Stek blomkålen i ca. 8 minutter. Ha i paprikaen og rødløken når det er ca. 3 minutter igjen av steketiden.
Vel bekomme!