Sashimi av laks med chili, vårløk, cherrytomater, syltet rødløk og ponzusaus

Sashimi av laks med chili, vårløk, cherrytomater, syltet rødløk og ponzusaus

Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sesamfrø
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Soya

Basisvarer:
    Fullkornsris
    125 g
    Gulrøtter
    2 stk
    Cherrytomater
    250 g
    Vårløk
    ½ pakke
    Rød chili
    ½ stk
    Grønne erter
    125 g
    Lakseloin
    260 g
    (Fisk)
    Sesamfrø
    1 pakke
    (Sesamfrø)
    Ponzusaus
    1 pakke
    (Soya, Hvete)
    Syltet ingefær
    1 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Ha litt revet fersk ingefær og limesaft i ponzusausen.

    Tilbered risen som anvist på pakken. 
    Skrell gulrøttene, og skyll vårløken og ertene i kaldt vann. Kutt gulrøttene og vårløken i tynne skiver. Kutt cherrytomatene i to, og kutt ønsket mengde av chilien i skiver. Fordel alle grønnsakene utover et stort serveringsfat.
    Skjær laksen i tynne skiver og legg skivene på en tallerken. Topp laksen med ponzusausen og sesamfrøene.
    Server den syltede ingefæren til retten.
    Vel bekomme!