Sashimi av laks med chili, vårløk, cherrytomater, syltet rødløk og ponzusaus
Ny oppskrift
Under 30 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sesamfrø·
- Fisk·
- Hvete·
- Soya
Basisvarer:
Fullkornsris
125 g
Gulrøtter
2 stk
Cherrytomater
250 g
Vårløk
½ pakke
Rød chili
½ stk
Grønne erter
125 g
Lakseloin
260 g
Sesamfrø
1 pakke
Ponzusaus
1 pakke
Syltet ingefær
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha litt revet fersk ingefær og limesaft i ponzusausen.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Skrell gulrøttene, og skyll vårløken og ertene i kaldt vann. Kutt gulrøttene og vårløken i tynne skiver. Kutt cherrytomatene i to, og kutt ønsket mengde av chilien i skiver. Fordel alle grønnsakene utover et stort serveringsfat.
Skjær laksen i tynne skiver og legg skivene på en tallerken. Topp laksen med ponzusausen og sesamfrøene.
Server den syltede ingefæren til retten.
Vel bekomme!