Biffsalat med pasta, bacon, paprika og steinsoppesto
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Melk
Basisvarer:
- Pepper
- salt
Storfestrimler
300 g
Baconterninger
150 g
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Ruccola
50 g
Fullkornspenne
200 g
Steinsoppesto
1 glass
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Har du rester av grønnsaker, frukt, ost eller annet i kjøleskapet? Lag din egen vri på salaten!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Varm opp en tørr stekepanne til middels høy varme. Stek baconet i 4-5 minutter, eller til det er gyllent og sprøtt. Legg baconet over på en tallerken. Stek storfestrimlene i baconfettet i 3-4 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell rødløken og kutt den og paprikaen i terninger. Bland rødløken, paprikaen og ruccolaen sammen i en stor skål.
Hell vannet av den ferdigkokte pastaen, skyll pastaen i kaldt vann, og ha den tilbake i kjelen. Vend inn halvparten av steinsoppestoen, og smak til med mer hvis du ønsker det.
Bland pastaen, storfestrimlene og baconterningene sammen med grønnsakene fra punkt 3. Smak til med salt og pepper.
Fun fact! Ruccola er egentlig ikke en salat, men en italiensk kåltype. Den har en krydret, sennepsaktig smak, hvilket gjør den perfekt til å sette et skarpt og krydret preg på blant annet salater, lasagne, pizza og pastaretter.
Vel bekomme!