Red rub-stekte svinekoteletter med couscous, ovnsbakt brokkolini og tomatsalsa

Red rub-stekte svinekoteletter med couscous, ovnsbakt brokkolini og tomatsalsa

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Gluten
    ·
  • Hvete
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • salt
  • smør
Couscous
125 g
(Hvete)
Brokkolini
150 g
Svinenakke i skiver
350 g
(Gluten, Selleri)
Tomatsalsa
1 beger
Sitron
1/2 stk
Rødløk
1/2 stk
Koriander og kruspersille
1/2 pakke
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Liker du ikke rå rødløk? Kutt rødløken i tynne båter og ovnsbak den sammen med brokkolinien!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Tilbered couscousen som anvist på pakken.
Fordel brokkolinien i en ildfast form, og vend inn litt olivenolje og salt. Stek formen i ovnen i 5-6 minutter.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek svinekotelettene i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte. Tilsett litt smør og mot slutten av steketiden.
Skrell rødløken og finhakk den og persillen fra urtepakken. Kutt sitronen i båter. Vend persillen og rødløken inn i couscousen før servering, og server retten med sitronbåtene og tomatsalsaen.
Vel bekomme!