Kremet pasta med laks, erter og blomkål

Kremet pasta med laks, erter og blomkål

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
Penne
200 g
(Hvete)
Blomkål
1 stk
Banansjalottløk
1 stk
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Erter
125 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med litt ruccola og revet parmesan ved servering.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Sil av vannet når pastaen er ferdigkokt, men ta vare på 1–2 dl av pastavannet i et litermål. Vend litt olivenolje inn med pastaen.
Del ønsket mengde av blomkålen i buketter. Kok blomkålbukettene i ca. 4 minutter.
 Skrell og finhakk banansjalottløken. Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek løken i 1–2 minutter, til den er blank. Tilsett crème fraîchen, pastavannet og grønnsaksbuljongen, og la det hele småkoke i 5 minutter. 
Skjær laksen i terninger. Ha laksen og ertene i sausen, og la det trekke i 3–5 minutter. Smak til med pepper.
Vend pastaen inn i sausen før servering. 
Vel bekomme!