Karbonader med kremet brokkolisalat og ovnsbakte småpoteter
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
- sukker
Småpoteter
600 g
Brokkoli
1 stk
Sitron
1/4 stk
Gressløk
1 pakke
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
150 g
Majones
85 g
Karbonader
720 g
Syltet rødløk
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Liker du ikke rå brokkoli? Kok den i 2-3 minutter. Skyll den godt i kaldt vann og la den renne av seg før du har den i salaten.
Sett stekeovnen på 240 grader.
Fordel småpotetene i en ildfast form og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek potetene i ovnen i 15-20 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skyll brokkolien og del den i små buketter. Skrell stilken og kutt den i mindre biter. Kutt eplet i små terninger. Ha grønnsakene i en bolle og vend inn lettrømmen og majonesen. Finhakk ønsket mengde av gressløken og vend den inn i salaten. Smak til med 1 ts sukker og saften fra 1/4 sitron.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek karbonadene i ca. 4 minutter på hver side.
Server retten med den syltede rødløken.
Vel bekomme!