Farfalle i kremet soppsaus med grønn pesto og spinat, servert med Grana Padano
Ny oppskrift
Under 20 min
10 Ingredienser
Ingredienser
6 pers
6 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Gluten·
- Cashewnøtter·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Farfalle
400 g
Farfalle
200 g
Gul løk
1 stk
Minisjampinjong
200 g
Crème fraîche
300 g
Grønnsaksbuljong
1 pakke
Erter
250 g
Spinat
200 g
Grønn pesto
1 glass
Grana Padano
2 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til sausen med litt finrevet sitronskall eller balsamico.
Tilbered pastaen som anvist på pakken. Tilpass mengden pasta til din familie. Hell av vannet og vend inn litt olje når pastaen er ferdigkokt.
Skrell og finhakk løken. Kutt minisjampinjongene i to eller fire, avhengig av størrelse. Skyll spinaten.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek soppen i noen minutter, til den er gyllen. Tilsett løken og stek videre i et par minutter, eller til løken er blank. Ha i crème fraîchen, grønnsaksbuljongen og 2 dl vann, og la det hele småkoke i 2–3 minutter. Spe på med mer vann hvis sausen blir for tykk. Vend inn ertene og spinaten, og la det småkoke i et lite minutt til, eller til spinaten har falt sammen. Smak til med salt, pepper og ønsket mengde av pestoen.
Server pastaen med den kremede soppsausen. Riv Grana Padano-osten over retten ved servering.
Vel bekomme!