Smørstekt laks med syrlig agurk- og reddiksalat, poteter og krydret crème fraîche

Smørstekt laks med syrlig agurk- og reddiksalat, poteter og krydret crème fraîche

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Eddik 7 %
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Reddiker
1 pakke
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Tzatzikikrydder
1 pakke
Sitron
½ stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tørk av fisken med litt kjøkkenpapir eller et rent kjøkkenhåndkle før steking for et fastere resultat.

Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte.
 Skyll agurken og reddikene. Skjær agurken og reddikene i så tynne skiver som mulig med en skarp kniv eller en ostehøvel. Ha agurk- og reddikskivene i en skål, og vend inn 1 ts sukker og 2 ss eddik. Smak til med salt og pepper. 
 Bland sammen crème fraîchen og tzatzikikrydderet i en serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne med litt smør til middels høy varme. Krydre fisken med salt og pepper, og stek den i 3-4 minutter på hver side.
Kutt den halve sitronen i båter og server sitronbåtene til retten.
Vel bekomme!