Bakt potet med skinke, pepperoni, mais, rødløk og Gran Biraghi

Bakt potet med skinke, pepperoni, mais, rødløk og Gran Biraghi

Ny oppskrift
Under 45 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • laktosefritt smør
  • olje
  • pepper
  • salt
Bakepoteter
2 stk
Rødløk
1 stk
Grønn paprika
1 stk
Tomat
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Kokt skinke i strimler
200 g
Pepperoni
100 g
Gran Biraghi
1 pakke
(Melk, Laktose)
Laktosefri lettrømme
150 g
(Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Gratiner potetene noen ekstra minutter i ovnen etter topping, slik at osten smelter!

Sett stekeovnen på 240 grader.
Kutt bakepotetene i to på langs. Stikk noen hull i potetene med en gaffel, og pakk dem inn i aluminiumsfolie. Fordel bakepotetene utover et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 40 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Skrell og finhakk rødløken og kutt paprikaen og tomaten i terninger. Hell laken av maiskornene. Ha paprikaen, tomaten og maisen i separate skåler for servering.
Kutt pepperonien i strimler. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek skinken, pepperonien og rødløken i 2-3 minutter.
Grav ut litt av kjernen på de ferdigstekte potetene og fyll potetene med grønnsakene, skinken, pepperonien, den laktosefri lettrømmen, Gran Biraghi-osten og en klatt laktosefritt smør. Krydre med salt og pepper.
Vel bekomme!