Crispy kylling med mangosalat, søtpotetstaver og karridressing

Crispy kylling med mangosalat, søtpotetstaver og karridressing

Ny oppskrift
Under 30 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Melk

Basisvarer:
  • Bakepapir (kan sløyfes)
  • olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Søtpoteter
2 stk
Hjertesalat
1 stk
Mango
1 stk
Crispy kyllinglårkjøtt
300 g
Laktosefri lettrømme
150 g
(Melk)
Karri
1 pakke
Lime
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bruk varmluftfunksjonen på ovnen om du har, for et bedre resultat på søtpotetstavene.

Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt søtpotetene i staver, og fordel dem på et stekebrett med bakepapir. Ha over litt olje, salt og pepper, og stek brettet i ovnen i 20-25 minutter, eller til søtpotetene er gjennomstekte. 
Kutt enden av salaten, skyll bladene i kaldt vann, og kutt dem i grove biter. Skrell og kutt mangoen i terninger. Ha grønnsakene i en serveringsskål, og ha over litt olivenolje. Smak gjerne til salaten med salt og pepper.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i ca. 3 minutter på hver side, eller til den er gjennomvarm.
 Ha den laktosefrie lettrømmen i en skål og bland inn ønsket mengde av karrikrydderet. Smak til med saft fra limen, salt og pepper.
Vel bekomme!