Tagliatelle bolognese med italiensk ost
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Egg·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Salsicciadeig
250 g
Moste tomater
350 ml
Oregano
1 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Gul løk
1 stk
Gulrøtter
2 stk
Grana Padano
1 stk
Tagliatelle
250 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Vend litt god olivenolje og ferske urter i pastaen før servering!
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Skrell løken, hvitløken og gulrøttene. Finhakk løken og hvitløken, og grovriv gulrøttene på et rivjern. Varm opp en kjele med litt olje til middels høy varme, og stek løken, hvitløken og gulrøttene til løken er blank. Tilsett deretter kjøttdeigen og stek videre i 2-3 minutter. Ha i de moste tomatene og basilikum- og oreganokrydderet, og gi det hele et oppkok. La sausen trekke i 7-8 minutter, og smak til med salt og pepper før servering.
Finriv grana padano-osten på et rivjern, og server osten til retten.
Vel bekomme!