Fiskekaker og agurksalat med sennepsmarinerte poteter og tzatziki

Fiskekaker og agurksalat med sennepsmarinerte poteter og tzatziki

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Flytende honning
  • pepper
  • salt
  • sukker
Småpoteter
300 g
Agurk
1 stk
Fiskekaker
480 g
(Fisk, Melk, Laktose)
Sitron
1/2 stk
Dill
1 pakke
Vårløk
1 stilk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
(Sulfitt, Sennep)
Tzatziki
150 g
(Egg, Sennep, Melk, Laktose)
Erter
125 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Ha 1 ss smør i stekepannen med fiskekakene, og øs smøret over fiskekakene mens de steker.

Kok potetene i 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha i ertene de siste 2 minuttene av koketiden. 
Grovhakk vårløken og finhakk ønsket mengde av dillen. 
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller en mandolin. Bland agurken sammen med saften fra den halve sitronen, 1 ss sukker og litt salt i en serveringsskål. 
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
 Hell vannet av potetene og ertene, og ha det tilbake i kjelen. Vend inn vårløken, 2 ss flytende honning og sennepsvinaigretten. 
Topp retten med dillen og server tzatzikien ved siden av.
Vel bekomme!