Fiskekaker og agurksalat med sennepsmarinerte poteter og tzatziki
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Flytende honning
- pepper
- salt
- sukker
Småpoteter
300 g
Agurk
1 stk
Fiskekaker
480 g
Sitron
1/2 stk
Dill
1 pakke
Vårløk
1 stilk
Sennepsvinaigrette
1 pakke
Tzatziki
150 g
Erter
125 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Ha 1 ss smør i stekepannen med fiskekakene, og øs smøret over fiskekakene mens de steker.
Kok potetene i 20 minutter, eller til de er gjennomkokte. Ha i ertene de siste 2 minuttene av koketiden.
Grovhakk vårløken og finhakk ønsket mengde av dillen.
Skjær agurken i tynne skiver med en ostehøvel eller en mandolin. Bland agurken sammen med saften fra den halve sitronen, 1 ss sukker og litt salt i en serveringsskål.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek fiskekakene i 2-3 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekte.
Hell vannet av potetene og ertene, og ha det tilbake i kjelen. Vend inn vårløken, 2 ss flytende honning og sennepsvinaigretten.
Topp retten med dillen og server tzatzikien ved siden av.
Vel bekomme!