Krydderstekt laks med knuste poteter og agurksalat
Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sennep·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Eplesider-/hvitvinseddik
- olje
- pepper
- salt
- smør
- sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Purreløk
½ stk
Laksefilet
325 g
Fiskekrydder
½ pakke
Lettrømme
150 g
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp potetene med litt ferske urter ved servering.
Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Knus potetene lett med en gaffel når de er ferdigkokte, og vend inn litt smør, salt og pepper.
Skyll agurken og purreløken i kaldt vann. Riv agurken på et rivjern, og klem ut agurkvannet med hendene. Kutt purreløken i tynne skiver. Bland purreløken og agurken sammen med 1 ss sukker, 4 ss eddik og litt salt og pepper i en skål.
Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Krydre fisken med fiskekrydderet og litt salt, og stek den i 3-4 minutter på hver side.
Kutt den halve sitronen i båter. Server sitronbåtene og rømmen til retten.
Vel bekomme!