Krydderstekt laks med knuste poteter og agurksalat

Krydderstekt laks med knuste poteter og agurksalat

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sennep
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Eplesider-/hvitvinseddik
  • olje
  • pepper
  • salt
  • smør
  • sukker
Poteter
400 g
Agurk
1 stk
Purreløk
½ stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Fiskekrydder
½ pakke
(Sennep)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Sitron
1 stk
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp potetene med litt ferske urter ved servering.

 Kok potetene i 20-25 minutter, eller til de er gjennomkokte. Knus potetene lett med en gaffel når de er ferdigkokte, og vend inn litt smør, salt og pepper. 
 Skyll agurken og purreløken i kaldt vann. Riv agurken på et rivjern, og klem ut agurkvannet med hendene. Kutt purreløken i tynne skiver. Bland purreløken og agurken sammen med 1 ss sukker, 4 ss eddik og litt salt og pepper i en skål.
 Varm opp en stekepanne med litt olje og smør til middels høy varme. Krydre fisken med fiskekrydderet og litt salt, og stek den i 3-4 minutter på hver side. 
Kutt den halve sitronen i båter. Server sitronbåtene og rømmen til retten. 
Vel bekomme!