Stekte ostepølser servert med potetsalat med rødkål og eple

Stekte ostepølser servert med potetsalat med rødkål og eple

Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Sennep
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Poteter
400 g
Purreløk
½ stk
Rødkål
1 bit
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Majones
1 pakke
(Egg, Sennep)
Estragonsennep
1 glass
(Sulfitt, Sennep)
Ostepølser
400 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Smak til potetsalaten med litt sitron eller lime for en friskere smak!

Kutt potetene i grove biter. Kok potetbitene i 12-15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del purreløken i to på langs og skyll den godt i kaldt vann. Kutt rødkålen og purreløken i tynne skiver. Kutt eplet i terninger. 
Bland lettrømmen, majonesen og estragonsennepen sammen i en stor serveringsskål, og vend inn purreløken, rødkålen og eplet.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek pølsene i 4-5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
 Sil vannet av de ferdigkokte potetbitene, og vend dem inn i blandingen fra punkt 3. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!