Stekte ostepølser servert med potetsalat med rødkål og eple
Ny oppskrift
Under 20 min
8 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Sulfitt·
- Egg·
- Sennep·
- Melk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Purreløk
½ stk
Rødkål
1 bit
Grønt eple
1 stk
Lettrømme
150 g
Majones
1 pakke
Estragonsennep
1 glass
Ostepølser
400 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Smak til potetsalaten med litt sitron eller lime for en friskere smak!
Kutt potetene i grove biter. Kok potetbitene i 12-15 minutter, eller til de er gjennomkokte.
Del purreløken i to på langs og skyll den godt i kaldt vann. Kutt rødkålen og purreløken i tynne skiver. Kutt eplet i terninger.
Bland lettrømmen, majonesen og estragonsennepen sammen i en stor serveringsskål, og vend inn purreløken, rødkålen og eplet.
Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme. Stek pølsene i 4-5 minutter, eller til de er gjennomstekte.
Sil vannet av de ferdigkokte potetbitene, og vend dem inn i blandingen fra punkt 3. Smak til med salt og pepper.
Vel bekomme!