Pastasalat med røkelaks, cherrytomater, reddiker og sitronvinaigrette

Pastasalat med røkelaks, cherrytomater, reddiker og sitronvinaigrette

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

6 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • olje
  • pepper
  • salt
Linguine
400 g
(Gluten, Egg)
Linguine
250 g
(Gluten, Egg)
Squash
1 stk
Cherrytomater
1 pakke
Reddiker
2 pakke
Røkelaks
400 g
(Fisk)
Banansjalottløk
2 stk
Sitron
1 stk
Sitruskrydder
2 pakke
(Sulfitt)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland inn 1-2 ss av din favorittsennep i sitronvinaigretten, og du har en deilig sennepsdressing som passer perfekt til pastasalaten!

Tilbered pastaen som anvist på pakken. Hell av vannet når pastaen er ferdigkokt, og skyll pastaen i kaldt vann. 
Kutt squashen i ca. 1 cm tykke skiver på langs. Varm opp en stekepanne med litt olje til middels høy varme, og stek squashskivene i 1-2 minutter på hver side. Krydre squashen med salt og pepper. Kutt squashskivene i grove biter når de er ferdigstekte.
Skyll cherrytomatene og reddikene. Kutt cherrytomatene i to og reddikene i tynne skiver. Skjær røkelaksen i strimler.
Skrell og finhakk banansjalottløkene. Skyll sitronen og finriv skallet (kun det gule) på et rivjern. Bland sammen løken, sitronskallet, sitruskrydderet og 2 dl olivenolje i en skål, og smak til med salt, pepper og saft fra sitronen. 
Bland den ferdigkokte pastaen sammen med squashbitene, cherrytomatene, reddikene og røkelaksen i en salatbolle. Vend inn sitronvinaigretten eller server den ved siden av. God middag!
Vel bekomme!