Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
- olivenolje
- pepper
- salt
Tomat
1 stk
Ruccola
50 g
Fersk mozzarella
1 pakke
Pizzadeig
1 stk
Tomatpesto
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Olivenolje
2 ss
Salt
Pepper
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Topp pizzaen med fersk basilikum ved servering.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Kutt tomaten i tynne skiver. Skyll ruccolaen i kaldt vann og tørk den med litt kjøkkenpapir. Skjær den ferske mozzarellaen i terninger.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel tomatpestoen jevnt utover pizzabunnen. Legg tomatskivene, mozzarellaterningene og den revne osten på pizzaen. Stek pizzaen i ovnen i 10-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen og litt olivenolje, salt og pepper.
Vel bekomme!