Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med brokkoli og fersk tagliatelle

Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med brokkoli og fersk tagliatelle

3.75 (88)
Under 20 min
6 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
Kjøttboller
400 g
(Soya, Melk, Laktose)
Pizzasaus
1 pakke
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
(Melk, Laktose)
Tagliatelle
250 g
(Egg, Hvete)
Brokkolibuketter
300 g
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Pasta til overs? Lag en deilig pastasalat til lunsj i morgen!

Sett stekeovnen på 220 grader. Sett en kjele med ca. 1,5 liter lettsaltet vann på kok.
 Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn pizzasausen og basilikum- og oreganokrydderet. Topp med mozzarellaen, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Kok brokkolibukettene i vannet fra punkt 1 i 3-4 minutter. Ha i pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Sil av vannet, og ha brokkolibukettene og pastaen i separate skåler for servering. Topp pastaen med litt olivenolje ved servering. 
Vel bekomme!