Gratinerte kjøttboller i tomatsaus med brokkoli og fersk tagliatelle
3.75 (88)
Under 20 min
6 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Hvete·
- Melk·
- Soya
Basisvarer:
- Olivenolje
- pepper
- salt
Kjøttboller
400 g
Pizzasaus
1 pakke
Oregano
1 pakke
Revet mozzarella
1 pakke
Tagliatelle
250 g
Brokkolibuketter
300 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Pasta til overs? Lag en deilig pastasalat til lunsj i morgen!
Sett stekeovnen på 220 grader. Sett en kjele med ca. 1,5 liter lettsaltet vann på kok.
Fordel kjøttbollene i en ildfast form, og vend inn pizzasausen og basilikum- og oreganokrydderet. Topp med mozzarellaen, og krydre med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i ca. 15 minutter.
Kok brokkolibukettene i vannet fra punkt 1 i 3-4 minutter. Ha i pastaen de siste 2 minuttene av koketiden. Sil av vannet, og ha brokkolibukettene og pastaen i separate skåler for servering. Topp pastaen med litt olivenolje ved servering.
Vel bekomme!