Fersk tagliatelle med okseragu og grana padano

Fersk tagliatelle med okseragu og grana padano

Ny oppskrift
Under 30 min
11 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Sulfitt
    ·
  • Egg
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Olivenolje
  • pepper
  • salt
  • sukker
Fersk tagliatelle
250 g
(Egg, Hvete)
Gul løk
½ stk
Kinesisk hvitløk
½ stk
Stangselleri
1 stilk
(Selleri)
Gulrot
1 stk
Kjøttdeig
350 g
Alkoholfri rødvin
1 flaske
(Sulfitt)
Hakkede tomater
1 boks
Hvite bønner
1 pakke
Oregano
1 pakke
Grana Padano
1 stk
(Egg, Melk)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Topp retten med fersk basilikum. Når man bruker rødvin i mat er det viktig å la den koke lenge nok for å fjerne litt av «råheten» i vinen, men du kan velge å heller justere den syrlige smaken med honning eller brunt sukker.

Tilbered pastaen som anvist på pakken. 
Skrell løken, hvitløken og gulroten. Finhakk løken, hvitløken, gulroten og stangsellerien. Sil laken av bønnene og skyll dem i kaldt vann.
 Varm opp en kjele med 4 ss olivenolje til middels høy varme, og stek løken, hvitløken, gulroten og stangsellerien i 4-5 minutter. Ha i kjøttdeigen og stek videre i 2-3 minutter. Tilsett den alkoholfrie rødvinen og gi det hele et oppkok. Ha i de hakkede tomatene og bønnene, og la raguen småkoke i 10-12 minutter. Smak til med salt, pepper, sukker og basilikum- og oreganokrydderet. 
Riv grana padano-osten på et rivjern. Topp retten med osten ved servering. 
Vel bekomme!