Nakkekoteletter med bakte rotgrønnsaker, potetbåter og rødvinssaus

Nakkekoteletter med bakte rotgrønnsaker, potetbåter og rødvinssaus

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Bakepapir (kan sløyfes)
    • olje
    • pepper
    • salt
    Poteter
    400 g
    Pastinakk
    1 stk
    Kålrot
    300 g
    Rødløk
    1 stk
    Nakkekoteletter
    360 g
    Rødvinssaus
    1 pakke
    Gressløk
    1/2 pakke
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Finhakk et hvitløksfedd og vend det inn med grønnsakene før steking.

    Sett stekeovnen på 220 grader.
    Skrell og kutt pastinakken og kålroten i staver. Skrell rødløken og kutt løken og potetene i båter. Ha grønnsakene over på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20-30 minutter.
    Ha rødvinssausen i en kjele, og kok opp. La sausen stå på lav varme frem til servering.
    Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
    Finhakk gressløken, og vend den inn med grønnsakene eller server den ved siden av.
    Vel bekomme!