Nakkekoteletter med bakte rotgrønnsaker, potetbåter og rødvinssaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
400 g
Pastinakk
1 stk
Kålrot
300 g
Rødløk
1 stk
Nakkekoteletter
360 g
Rødvinssaus
1 pakke
Gressløk
1/2 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk et hvitløksfedd og vend det inn med grønnsakene før steking.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt pastinakken og kålroten i staver. Skrell rødløken og kutt løken og potetene i båter. Ha grønnsakene over på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20-30 minutter.
Ha rødvinssausen i en kjele, og kok opp. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Finhakk gressløken, og vend den inn med grønnsakene eller server den ved siden av.
Vel bekomme!