Hot pot med kylling, pak choy, minisjampinjong og risnudler
Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
Basisvarer:
- Olje
- soyasaus
Kinesisk hvitløk
½ stk
Banansjalottløk
1 stk
Ingefær
1 bit
Gulrøtter
2 stk
Pak choy
1 stk
Prinsessefilet av kylling
350 g
Hønsebuljong
1 pakke
Chiliflak
1 pakke
Liten kokosmelk
1 boks
Risnudler
1 pakke
Minisjampinjong
100 g
Lime
1 stk
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Stek litt knust sitrongress sammen med grønnsakene for en friskere smak.
Skrell og grovhakk hvitløken, banansjalottløken og ingefæren. Kutt minisjampinjongene i to.
Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Skyll pak choyen og kutt den i grove biter.
Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 3-4 minutter. Tilsett deretter kyllingen, hønsebuljongen, ønsket mengde chiliflakes, kokosmelken, gulrøttene og 4 dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det koke i 5-6 minutter.
Kok risnudlene i en kjele med vann i 5-6 minutter. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene.
Ha pak choyen i hot poten, og la den trekke i et par minutter. Smak til med soyasaus og saft fra limen.
Vel bekomme!