Hot pot med kylling, pak choy, minisjampinjong og risnudler

Hot pot med kylling, pak choy, minisjampinjong og risnudler

Ny oppskrift
Under 20 min
12 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:

    Basisvarer:
    • Olje
    • soyasaus
    Kinesisk hvitløk
    ½ stk
    Banansjalottløk
    1 stk
    Ingefær
    1 bit
    Gulrøtter
    2 stk
    Pak choy
    1 stk
    Prinsessefilet av kylling
    350 g
    Hønsebuljong
    1 pakke
    Chiliflak
    1 pakke
    Liten kokosmelk
    1 boks
    Risnudler
    1 pakke
    Minisjampinjong
    100 g
    Lime
    1 stk
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Stek litt knust sitrongress sammen med grønnsakene for en friskere smak.

    Skrell og grovhakk hvitløken, banansjalottløken og ingefæren. Kutt minisjampinjongene i to.
    Skrell gulrøttene og kutt dem i skiver. Skyll pak choyen og kutt den i grove biter.
    Varm opp en kjele med litt olje til middels varme. Stek grønnsakene fra punkt 1 i 3-4 minutter. Tilsett deretter kyllingen, hønsebuljongen, ønsket mengde chiliflakes, kokosmelken, gulrøttene og 4 dl vann. Gi det hele et oppkok, og la det koke i 5-6 minutter.
    Kok risnudlene i en kjele med vann i 5-6 minutter. Hell vannet av de ferdigkokte nudlene.
    Ha pak choyen i hot poten, og la den trekke i et par minutter. Smak til med soyasaus og saft fra limen.
    Vel bekomme!