Ovnsbakt laks med stekte grønnsaker, jasminris og currysaus
Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk
Basisvarer:
- Olje
- pepper
- salt
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Thai-currysaus
220 g
Kokosmelk
165 ml
Lime
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Kok risen sammen med litt gurkemeie for en fin gulfarge!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i 8-12 minutter. Laksen skal ha en lys rosa kjerne.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek wokmiksen i 3-4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Varm opp currysausen i en liten kjele, og smak til med kokosmelken. Rør om innimellom slik at sausen ikke svir seg.
Kutt limen i båter, og grovhakk ønsket mengde av. Server limebåtene og korianderen til retten.
Vel bekomme!