Ovnsbakt laks med stekte grønnsaker, jasminris og currysaus

Ovnsbakt laks med stekte grønnsaker, jasminris og currysaus

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk

Basisvarer:
  • Olje
  • pepper
  • salt
Jasminris
150 g
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Wokmiks m/grønnkål
300 g
Thai-currysaus
220 g
(Laktose)
Kokosmelk
165 ml
Lime
1 stk
Koriander
1/2 bunt
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Kok risen sammen med litt gurkemeie for en fin gulfarge!

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Tilbered risen som anvist på pakken.
Fordel fisken i en smurt ildfast form, og krydre den med litt salt og pepper. Stek formen i ovnen i 8-12 minutter. Laksen skal ha en lys rosa kjerne.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme, og stek wokmiksen i 3-4 minutter. Krydre med litt salt og pepper.
Varm opp currysausen i en liten kjele, og smak til med kokosmelken. Rør om innimellom slik at sausen ikke svir seg.
Kutt limen i båter, og grovhakk ønsket mengde av. Server limebåtene og korianderen til retten.
Vel bekomme!