Kremet kyllinggryte med ingefær, rødløk og garam masala, servert med nanbrød og ris
Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Hvete
Basisvarer:
- Olje
- salt
- sukker
Basmatiris
125 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Ingefær
1 bit
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Prinsessefilet av kylling
350 g
Hakkede tomater
1 boks
Garam masala
1 pakke
Crème fraîche
150 g
Nanbrød
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Bland litt olje og finhakket hvitløk sammen i en skål, og pensle nanbrødene med hvitløksoljen før du har dem i ovnen.
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell hvitløken, rødløken og ønsket mengde av ingefæren. Finhakk hvitløken og ingefæren. Kutt squashen i terninger og kutt rødløken og paprikaen i skiver. Skjær kyllingen i biter.
Tilbered risen som anvist på pakken.
Varm opp en tykkbunnet kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått litt farge, og vend deretter inn halvparten av garam masala-krydderet. Ha i hvitløken, ingefæren, rødløken og paprikaen, og stek videre i 1-2 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, crème fraîchen og ca. 0,5 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 5-10 minutter, og smak til med resten av garam masala-krydderet og litt sukker og salt.
Pensle nanbrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter.
Vel bekomme!