Kremet kyllinggryte med ingefær, rødløk og garam masala, servert med nanbrød og ris

Kremet kyllinggryte med ingefær, rødløk og garam masala, servert med nanbrød og ris

Ny oppskrift
Under 35 min
10 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Hvete

Basisvarer:
  • Olje
  • salt
  • sukker
Basmatiris
125 g
Kinesisk hvitløk
½ stk
Ingefær
1 bit
Rødløk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Prinsessefilet av kylling
350 g
Hakkede tomater
1 boks
Garam masala
1 pakke
Crème fraîche
150 g
(Laktose)
Nanbrød
1 pakke
(Hvete)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Bland litt olje og finhakket hvitløk sammen i en skål, og pensle nanbrødene med hvitløksoljen før du har dem i ovnen.

Sett stekeovnen på 200 grader. 
Skrell hvitløken, rødløken og ønsket mengde av ingefæren. Finhakk hvitløken og ingefæren. Kutt squashen i terninger og kutt rødløken og paprikaen i skiver. Skjær kyllingen i biter. 
Tilbered risen som anvist på pakken. 
Varm opp en tykkbunnet kjele med litt olje til middels høy varme. Stek kyllingen i 2-3 minutter, til den har fått litt farge, og vend deretter inn halvparten av garam masala-krydderet. Ha i hvitløken, ingefæren, rødløken og paprikaen, og stek videre i 1-2 minutter. Tilsett de hakkede tomatene, crème fraîchen og ca. 0,5 dl vann, og kok opp. La det hele småkoke i 5-10 minutter, og smak til med resten av garam masala-krydderet og litt sukker og salt.  
Pensle nanbrødene med litt vann, og varm dem i ovnen i 2-3 minutter. 
Vel bekomme!