Pizza: Meat Lover og Pizza Blanca
Ny oppskrift
Under 30 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Laktose·
- Bløtdyr·
- Lupin·
- Egg·
- Gluten·
- Melk·
- Soya·
- Nøtter·
- Selleri
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- hvetemel
Rød paprika
1 stk
Pizzadeig
1 stk
Pizzasaus
1 pakke
Västerbottensost
1 pakke
Strimlet skinke
1 pakke
Pepperoni
1 pakke
Seterrømme
1/2 pakke
Tzatzikikrydder
1 pakke
Hvetemel
Bakepapir (kan sløyfes)
Pizzadeig
1 stk
Ruccola
50 g
Rødløk
1 stk
Seterrømme
1/2 pakke
Västerbottensost
1 pakke
Chorizo
1 pakke
Fersk mozzarella
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Rens og kutt paprikaen i skiver.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Ha pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Fordel pizzasausen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Topp pizzaen med skinken, pepperonien og ønsket mengde av paprikaskivene, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Ha den halve pakken med seterrømme i en serveringsskål, og smak til med tzatzikikrydderet.
Sett stekeovnen på 250 grader.
Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
Kutt rødløken i skiver, og skjær den ferske mozzarellaen i terninger. Ha den halve pakken med seterrømme i en skål, og rør inn litt salt og pepper.
Fordel seterrømmen jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen, den ferske mozzarellaen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen.
Vel bekomme!