Nakkekoteletter med bakte rotgrønnsaker, potetbåter og bearnéssaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Egg·
- Bygg·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Bakepapir (kan sløyfes)
- olje
- pepper
- salt
Poteter
700 g
Pastinakker
2 g
Kålrot
300 g
Rødløk
2 stk
Nakkekoteletter
720 g
Bearnéssaus
220 g
Kruspersille
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Finhakk et hvitløksfedd og vend det inn med grønnsakene før steking.
Sett stekeovnen på 220 grader.
Skrell og kutt pastinakkene og kålroten i staver. Skrell rødløkene og kutt løkene og potetene i båter. Ha grønnsakene over på et stekebrett med bakepapir, og vend inn litt olje, salt og pepper. Stek grønnsakene i ovnen i 20-30 minutter.
Ha bearnéssausen i en kjele, og kok opp. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Varm opp en stekepanne med litt olje til høy varme. Stek kjøttet i 2-3 minutter på hver side, eller til det er gjennomstekt. Krydre med salt og pepper.
Finhakk kruspersillen, og vend den inn med grønnsakene eller server den ved siden av.
Vel bekomme!