Fiskepakker med laks og torsk, fargerike grønnsaker, pasta og kremet fiskesaus

Fiskepakker med laks og torsk, fargerike grønnsaker, pasta og kremet fiskesaus

Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie
  • pepper
  • salt
  • smør
Gulrøtter
200 g
Gul paprika
1 stk
Brokkoli
1/2 stk
Laksefilet
325 g
(Fisk)
Torskefilet
200 g
(Fisk)
Farfalle
400 g
(Gluten)
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
(Fisk, Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Server sitronbåter til retten!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i terninger, og kutt brokkolien i buketter. Skjær fisken i terninger.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Legg frem fire ark med aluminiumsfolie, og brett opp kantene slik at du har fire aluminiumsskåler. Legg grønnsakene fra punkt 2 i folien, og fordel fisken oppå grønnsakene. Ha en klatt smør i hver fiskepakke, og krydre med salt og pepper. Lukk folien helt igjen, og legg fiskepakkene på et stekebrett. Stek brettet i ovnen i 12-15 minutter. Åpne pakkene før servering, og sjekk at fisken er gjennomstekt.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Vel bekomme!