Fiskepakker med laks og torsk, fargerike grønnsaker, pasta og kremet fiskesaus
Ny oppskrift
Under 40 min
7 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Gluten·
- Fisk·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie
- pepper
- salt
- smør
Gulrøtter
200 g
Gul paprika
1 stk
Brokkoli
1/2 stk
Laksefilet
325 g
Torskefilet
200 g
Farfalle
400 g
Kremet fiskesaus med sitron
1 pakke
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Server sitronbåter til retten!
Sett stekeovnen på 200 grader.
Skrell og kutt gulrøttene i skiver. Kutt paprikaen i terninger, og kutt brokkolien i buketter. Skjær fisken i terninger.
Tilbered pastaen som anvist på pakken.
Legg frem fire ark med aluminiumsfolie, og brett opp kantene slik at du har fire aluminiumsskåler. Legg grønnsakene fra punkt 2 i folien, og fordel fisken oppå grønnsakene. Ha en klatt smør i hver fiskepakke, og krydre med salt og pepper. Lukk folien helt igjen, og legg fiskepakkene på et stekebrett. Stek brettet i ovnen i 12-15 minutter. Åpne pakkene før servering, og sjekk at fisken er gjennomstekt.
Ha fiskesausen i en kjele og gi den et lite oppkok. La sausen stå på lav varme frem til servering.
Vel bekomme!