Kyllingfajitas med stekte bønner, guacamole og salsa
Ny oppskrift
Under 30 min
15 Ingredienser
Ingredienser
2 pers
2 pers
Allergener:
- Sulfitt·
- Hvete
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olivenolje
- olje
- pepper
- salt
Strimlet kyllingfilet
500 g
Mexican BBQ
2 pakke
Klasetomat
3 stk
Grønn paprika
1 stk
Rød paprika
1 stk
Rødløk
1 stk
Tortillalefser
2 pakke
Kinesisk hvitløk
1 stk
Koriander
1 bunt
Guacamole
1 pakke
Lime
1 stk
Koriander og kruspersille
1 pakke
Grønn chili
½-1 stk
Svarte bønner
1 pakke
Koriander
1 bunt
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 220 grader.
Kutt paprika i strimler og rødløk i båter. Ha paprika, rødløk og kylling i en ildfast form. Hell over olje, krydder, salt og pepper. Vend det godt sammen. Stek det i 20-25 minutter. Vend gjerne litt på det underveis slik at alt får en jevn stekeoverflate.
Kutt tomaten i terninger. Finhakk rødløk, hvitløk og koriander. Bland alt sammen med guacamolebasen. Smak til med salt, pepper og lime.
Kutt tomatene i terninger. Finhakk hvitløk, grønn chili og koriander og persille med stilk. Se tips. Ha alt utenom tomatene i en egnet beholder og miks det godt sammen med en stavmikser. Vend inn tomat og smak til med lime, salt og pepper.
Hell vannet av bønnene og skyll dem godt i et dørslag. Kutt rødløk i strimler. Finhakk hvitløk og koriander. Ha olje i en middels varm stekepanne og stek bønner, rødløk, hvitløk og koriander sammen i 4-5 minutter. Smak til med krydder, lime, salt og pepper.
Pakk inn tortillalefsene i aluminiumsfolie, og varm dem i ovnen i 5–6 minutter.
Server kyllingfajitas med stekte bønner, guacamole og salsa.
Vel bekomme!