Fiskesuppe med røkt laks, fennikel, gulrot og dill, servert med langbrød
Roede

Fiskesuppe med røkt laks, fennikel, gulrot og dill, servert med langbrød

Ny oppskrift
Under 20 min
7 Ingredienser

Ingredienser

2 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Gluten
    ·
  • Fisk
    ·
  • Melk
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
  • Pepper
  • salt
Fiskesuppebase
700 g
(Fisk, Selleri, Melk, Laktose)
Gulrøtter
2 stk
Purreløk
1 stk
Fennikel
1 stk
Røkt laks
200 g
(Fisk)
Dill
1 pakke
Langbrød av fullkorn
2 stk
(Gluten)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Tilsett noen spiseskjeer smør i suppen for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 200 grader.
Hell fiskesuppebasen i en kjele og varm den opp på middels varme. Rør om innimellom. 
Skrell gulrøttene og riv dem på et rivjern. Skyll purreløken og fennikelen. Kutt fennikelen i tynne staver og kutt ønsket mengde av purreløken i tynne staver. Skjær røkelaksen i mindre biter. Grovhakk ønsket mengde av dillen.
Ha gulrøttene og fennikelen i fiskesuppebasen, og la det hele småkoke i 5-6 minutter, eller til grønnsakene er gjennomkokte. Ha i purreløken det siste minuttet av koketiden, og smak til med salt og pepper. 
Varm langbrødene i ovnen i 4-5 minutter. 
Topp suppen med røkelaksen og dillen ved servering.
Vel bekomme!