Meksikanske fiskepinnewraps med friske grønnsaker og mangodressing

Meksikanske fiskepinnewraps med friske grønnsaker og mangodressing

Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Fisk
    ·
  • Hvete
    ·
  • Melk

Basisvarer:
  • Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
  • olje
Liste
Liste
Bilder
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Eple
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
640 g
(Fisk, Hvete)
Fullkornstortillaer
8 stk
(Hvete)
Lettrømme
150 g
(Melk, Laktose)
Allergeninformasjon

Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

Slik gjør du

Tips fra kokken:

Drypp litt olivenolje over grønnsakene for ekstra god smak!

Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Skyll hjertesalaten, og del den i grove biter. Kutt paprikaene, agurken og eplet i terninger, hell vannet av maiskornene, og kutt limen i båter. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene, og server med mangodressingen og limebåtene.
Vel bekomme!