Meksikanske fiskepinnewraps med friske grønnsaker og mangodressing
Ny oppskrift
Under 20 min
9 Ingredienser
Ingredienser
4 pers
4 pers
Allergener:
- Laktose·
- Fisk·
- Hvete·
- Melk
Basisvarer:
- Aluminiumsfolie (kan sløyfes)
- olje
Hjertesalat
1 stk
Rød paprika
1 stk
Agurk
1 stk
Eple
1 stk
Maiskorn
1 pakke
Lime
1 stk
Meksikanske fiskepinner
640 g
Fullkornstortillaer
8 stk
Lettrømme
150 g
Allergeninformasjon
Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen
Slik gjør du
Tips fra kokken:
Drypp litt olivenolje over grønnsakene for ekstra god smak!
Sett stekeovnen på 220 grader.
Fordel de meksikanske fiskepinnene på et stekebrett, og stek dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Pakk tortillaene inn i aluminiumsfolie og varm dem i ovnen de siste ca. 8 minuttene av fiskepinnenes steketid.
Skyll hjertesalaten, og del den i grove biter. Kutt paprikaene, agurken og eplet i terninger, hell vannet av maiskornene, og kutt limen i båter. Ha alle grønnsakene i separate serveringsskåler.
Fyll tortillaene med fiskepinnene og grønnsakene, og server med mangodressingen og limebåtene.
Vel bekomme!