Pizza: Pizza Blanca

Pizza: Pizza Blanca

Ny oppskrift
Under 30 min
7 Ingredienser

Ingredienser

4 pers
Allergener:
  • Laktose
    ·
  • Bløtdyr
    ·
  • Lupin
    ·
  • Egg
    ·
  • Gluten
    ·
  • Melk
    ·
  • Soya
    ·
  • Nøtter
    ·
  • Selleri

Basisvarer:
    Pizzadeig
    1 stk
    (Gluten, Soya, Nøtter, Selleri, Bløtdyr, Lupin, Egg, Laktose)
    Ruccola
    50 g
    Rødløk
    1 stk
    Crème fraîche
    1/2 pakke
    (Laktose)
    Revet ost
    1/2 pakke
    (Melk, Laktose)
    Chorizo
    1 pakke
    Fersk mozzarella
    1 pakke
    (Melk, Laktose)
    Allergeninformasjon

    Allergener er ment som veiledende informasjon og tar utgangspunkt i ingrediensene og ikke «spor av». Du må selv sjekke innholdet på varene du mottar i matkassen

    Slik gjør du

    Tips fra kokken:

    Hvis du ikke har en kjevle tilgjengelig kan du bruke en glassflaske til å kjevle ut pizzadeigen. Ha godt med mel på hendene når du tar deigen ut av posen, da blir det enklere

    Sett stekeovnen på 250 grader.
    Bruk hendene eller en kjevle til å flate ut pizzadeigen. Ha litt hvetemel oppå og under bunnen når du kjevler, slik at deigen ikke setter seg fast. Legg pizzabunnen over på et stekebrett med bakepapir.
    Kutt rødløken i skiver, og skjær den ferske mozzarellaen i terninger. Ha den halve pakken med seterrømme i en skål, og rør inn litt salt og pepper.
    Fordel crème fraîche  jevnt utover pizzabunnen, og strø over osten. Fordel chorizoen, den ferske mozzarellaen og ønsket mengde av rødløken på pizzaen, og stek den i ovnen i 8-12 minutter.
    Topp den ferdigstekte pizzaen med ruccolaen.
    Vel bekomme!